Hemsidor från Happy jämfört mot andra

När vi bygger hemsidor använder vi ett verktyg som heter Modulify. Det är ett verktyg som gör det enkelt att lägga ut information till exempel texter och bilder på internet. Denna typ av hjälpmedel kallas ofta publiceringsverktyg eller CMS (Content Management System). 

 

Det är vi själva som har utvecklat och som äger Modulify vilket gör att vi kan allt om verktyget och därför kan ge dig en riktigt bra support.

 

Modulify kan användas till allt från små hemsidor till stora portaler. Du kan själv uppdatera din hemsida med information. Gemensamt är att det är synnerligen enkelt att sköta din närvaro på internet oavsett om du har en mindre hemsida eller använder Modulify till något större.

Vad skiljer Modulify mot andra publiceringsverktyg?

Det finns massor av olika publiceringsverktyg. Den största skillnaden mellan Modulify och andra publiceringsverktyg är att vi har valt en helt annan väg för vad som händer när din nya hemsida är publicerad.

 

Istället för att allt ansvar hamnar på dina axlar finns vi alltid med bakom kulisserna. Vi ansvarar för att tekniken i din hemsida alltid är uppdaterad. Vi förbättrar och utvecklar nya funktioner som vi skickar ut till din hemsida utan att du behöver göra något. Glöm den krångliga tekniken, den sköter vi.

 

Du kan själv lägga in dina texter, bilder, filmer eller annan info och vill du ha hjälp finns vi alltid nära tillhands med personlig och engagerad support från Småland.

En effektiv och funktionell lösning

Vi har jobbat med webbutveckling sedan 1999. Förutom att vi hjälper företag med deras sajter driver vi även en stor mängd hemsidor och portaler i egen regi. En av dem är Gnosjöregionens samlingsplats GnosjoRegion.se.


För att kunna erbjuda våra kunder ett effektivt och funktionellt verktyg för att sköta hemsidor har vi identifierat de vanligaste behoven och sedan byggt ett eget publiceringsverktyg. Här är några av anledningarna till att vi har byggt Modulify:

 • Alla andra system vi provat (och det är många) är enligt vårt tycke för ineffektiva och ibland ganska tidskrävande och krångliga att sköta.
 • Ofta saknar vi funktioner i andra verktyg och framför allt fungerar de inte som vi önskar.
 • De flesta andra publiceringsverktyg bygger på att 3e-partsleverantörer tillverkar plugin. Det är vanligt att plugin krånglar eller kräver åtgärder från den som ansvarar för hemsidan. Har man otur försvinner leverantören och hemsidan slutar fungera.
 • Många plugin kostar pengar och man måste hålla reda på att de betalas och förnyas regelbundet.
 • Sökmotoroptimering är i många fall en väldigt viktigt funktion. Full kontroll går bara att få i ett eget verktyg.
 • Vi har en lite annorlunda syn på hur vi tycker man ska använda sociala medier som inte alltid stöds av andra publiceringsverktyg.
 • Man ska kunna dela information snabbt, smidigt och ibland helt automatiskt till andra sajter. Det är funktioner som vi måste utveckla själva.
 • Använder man stora och kända publiceringsverktyg och slarvar med uppdateringarna är risken stor att hemsidan blir hackad.
 • Vi vill kunna ge dig som kund en superbra support i alla lägen. Tack vare att vi har full kontroll och vet precis allt om vårt egna publiceringsverktyg kan vi svara på alla frågor du har som gäller din hemsida.

Allt detta tillsammans har gjort att vi valt att utveckla ett eget publiceringsverktyg. Ett beslut som vi är nöjda med alla dagar i veckan. Modulify är en effektiv och funktionell lösning. Det är så vi jobbar i Småland :-)

 

Kontakta oss

 

Hör av dig!

Det kan bli det bästa du gör idag.

 

 • Happy Småland AB

 • Dalhemsgatan 4

  333 30 Smålandsstenar

 • 0371-31900
 • Skicka e-postKopiera e-postadress

Vi använder cookies. Läs mer »

 

Tack, jag förstår.