Hemsidor för tillverkande industrier 

Hemsidor för tillverkande industrier

Jobbar du på en tillverkande industri? Behöver ni en ny hemsida? Då har du kommit rätt. Vi hjälper dig från start till mål, och efter det.

 

Vårt huvudkontor ligger mitt i den välkända Gnosjöregionen. I denna industritäta region bor 85.000 personer och det finns cirka 15.000 företag. Många av dessa företag finns inom tillverkningsindustrin. Vi pratar dagligen med kunder som är experter på automatsvarvar, formsprutor, svetsrobotar, laserskärningsmaskiner, excenterpressar osv.

 

Vi äger och driver även Gnosjöregionens samlingsportal www.GnosjoRegion.se som har funnits sedan 2003. Där hjälper vi ungefär 400 företag med marknadsföring där merparten av företagen är tillverkande industrier.

Naturlig kunskap

Varför berättar vi då allt detta och hur kan det hjälpa dig? Jo, vi ser detta som ett bevis för att vi ärligt och uppriktigt kan påstå att vi har god kännedom om vad industrier har för behov och utmaningar när det kommer till digital marknadsföring. Av naturliga skäl har vi under många år haft fokus på tillverkande industrier och har därför många lösningar som är anpassade just för denna bransch. En kuriosa i sammanhanget är att vår utvecklingschef Michael är utbildad produktionstekniker vid Lunds Universitet.

Sökmotoroptimering för tillverkande företag

Om vi ska skryta lite till kan vi berätta att vi är bäst i Sverige på sökmotoroptimering för tillverkningsindustrin. Ingen annan har satsat lika mycket och lika länge (sedan 1999) på seo för tillverkande företag. Om du är ute efter seo för pokersajter och sms-lån är vi fel leverantör, men för tillverkningsindustrin är vi den ledande aktören.

Kontakta oss

Om du är i behov av en ny hemsida för din tillverkande industri ska du absolut höra av dig till oss så berättar vi mer. Varmt välkommen!

 

Kontakta oss

 

Hör av dig!

Det kan bli det bästa du gör idag.

 

  • Happy Småland AB

  • Dalhemsgatan 4

    333 30 Smålandsstenar

  • 0371-31900
  • Skicka e-post Kopiera e-postadress

 

 

 

Vi använder cookies. Läs mer »

 

Tack, jag förstår.