SEO ger dig nya kunder

SEO eller sökmotoroptimering som vi säger på svenska, är idag väldigt viktigt för många företag. Syns du inte på förstasidan när inköparna googlar är risken stor att de väljer en konkurrent till dig, även att du hade varit en bättre leverantör. Den gamla klyschan "Syns du inte så finns du inte" stämmer bättre idag än någonsin tidigare.

 

Vi har jobbat med SEO sedan 1999 och jobbar varje dag och synnerligen ihärdigt med sökmotoroptimering åt våra kunder men även för egna projekt. Vi gör till exempel allt optimeringsarbete åt GnosjoRegion.se som genom lyckat optimeringsarbete drar in mängder av nya kunder till Gnosjöregionens företag.

 

Vill du att DIN hemsida ska komma högt upp i Google kan vi lösa det åt dig. Det som bestämmer arbetets omfattning är:

  1. Hur tuff konkurrens det är på de ord du vill ska komma högt upp och hur många ord som du vill jobba med.
  2. Vilken placering du förväntar dig. Räcker det med förstasidan eller vill du komma 1a?

Vi jobbar manuellt med varje kund. Inget projekt är det andra likt. Hör av dig så sätter vi oss ner och pratar om vad vi kan göra för att din hemsida ska komma högre upp i Google.

 

Kontakta oss för att komma högre upp

 

Mer info om hur SEO fungerar

Hur funkar det? Sökmotoroptimering eller sökoptimering är det svenska namnet för Search Engine Optimization, SEO. Det är konkurrensen som avgör svårigheten med att komma högt upp på Google. Att komma 1a i Google med ordet volvo är mycket svårare än att komma 1a med frasen blåa julgranar.

 

Förutom konkurrensen på sökordet tar Google även hänsyn till var du sitter och surfar i Sverige och vilka sidor du besökt tidigare. Och även vad du använder för pryl att surfa med (dator, mobil, läsplatta). Sökresultatet kan alltså se annorlunda ut från en gång till en annan. Sökmotorerna har tusentals olika regler som bestämmer turordningen bland de hemsidor du får upp när du söker. Men reglerna är hemliga och ändras nästan varje dag.

 

Det man kan konstatera är att ordningen på Google styrs av otroligt många olika saker. Några av de grundläggande parametrarna handlar om innehållet på din hemsida och hur din hemsida är programmerad men även om vilka andra som länkar till din hemsida och hur ofta du får nya länkar från andra sajter.

Modulify - byggt för att komma högt i Google

Grunden i allt SEO-arbete är att det system (eller publiceringsverktyg som det ofta kallas) som hemsidan har byggs med är gjort för att fungera bra i sökmotorer. Det är även viktigt att den som byggt hemsidan är kunning inom SEO och har utnyttjat publiceringsverktyget på rätt sätt.

 

Vi har som sagt jobbat många år med SEO. Vi driver även egna verksamheter där höga placeringar i Google är absolut affärskritiskt. Därför har vi utvecklat ett eget publiceringsverktyg där SEO står i centrum. Publiceringsverktyget heter Modulify och har fått en alldeles egen hemsida. Det är Modulify vi idag använder till alla nya hemsidor vi bygger åt våra kunder.

 

 

Hör av dig!

Det kan bli det bästa du gör idag.

 

  • Happy Småland AB

  • Dalhemsgatan 4

    333 30 Smålandsstenar

  • 0371-31900
  • Skicka e-postKopiera e-postadress

Vi använder cookies. Läs mer »

 

Tack, jag förstår.