Influencers är här för att stanna

Marknadsföring med hjälp av influencers är en form av marknadsföring som vi bara sett början av. Influencers kommer finns för alla olika områden i framtiden, inte bara för de stora och breda intressegrupperna. Vi kommer se fler influencers för små och smala ämnen som bara ett mindre antal människor är intresserade av. 

Hur svårt kan det va?

Att jobba som influencer är roligt på många sätt. Du kan jobba med ett ämne som du gillar, du styr över din egna tid och går det bra kan du tjäna en ordentlig slant. Vän av ordning frågar sig varför inte alla jobbar som influencers om det är så rysligt bra, och det är en bra fråga.

 

Kanske är det inte riktigt så enkelt som många tror, men många problem går att undvika om man tänker rätt och har lämpliga verktyg.

Du har idén, vi har verktygen

Vill du också bli en influencer? Då har vi både verktyg och ett strategiskt tänk som kan hjälpa dig igång. Har du ett ämne som du brinner för så kontakta oss så pratar vi mer om vad det innebär att satsa på att bli influencer. Läs gärna vårt blogginlägg med tips för influencers här »

Vill du prova på? Hör av dig till oss

Vill du prova hur det kan vara att jobba som influenser? Vi har flera projekt där vi har möjlighet att plocka in engagerade personer under en begränsad tid bara för att du ska kunna prova på. Beroende på vilket ämne det handlar om kan det finnas olika kriterier som måste uppfyllas men de grundkrav som finns är bara att:

  • Du måste kunna avsätta minst 10 timmar i veckan.
  • Du måste ha lätt för att uttrycka dig i skrift och kunna skriva på svenska. 

Är du redan igång men har kört fast?

Kanske har du redan kommit igång men vill ta ett nytt steg i din utveckling. Det är vanligt att influencers sätter igång fyllda med energi men att all nedlagd tid inte riktigt ger det resultat som önskas. Ofta beror det på att det smyger sig in tidstjuvar som stjäl tid från de viktigaste uppgifterna. Hör av dig till oss så tar vi ett prat om hur man kan komma vidare. Kanske är det så enkelt att du bara behöver lite bättre verktyg.

Modulify - verktyget för influencers

Vi har byggt ett eget publiceringsverktyg som är lämpligt för influencers. Läs mer om Modulify här »

 

Kontakta oss för mer info

 

Läs mer

Tips för dig som vill jobba som influencer »


 

Läs mer om Modulify - verktyget för influencers »


Hör av dig!

Det kan bli det bästa du gör idag.

 

  • Happy Småland AB

  • Dalhemsgatan 4

    333 30 Smålandsstenar

  • 0371-31900
  • Skicka e-postKopiera e-postadress

Vi använder cookies. Läs mer »

 

Tack, jag förstår.