Dags för ny hemsida?

Inköpare sitter inte och bläddrar i tryckta kataloger längre. De söker på internet. När internet slog igenom för 25 år sedan kändes det häftigt att ha en hemsida. Idag är en professionell hemsida en viktig del i säljarbetet. Är din hemsida dessutom optimerad för sökmotorer kan Google bli en av dina mest lönsamma säljare.

 

Många som besöker din hemsida vet ingenting mer om ditt företag än vad de ser på din hemsida. Vilken bild ger du av ditt företag? Lockar din hemsida till att ta kontakt med er eller skrämmer den iväg potentiella kunder?

Du kan din bransch

Du kan din bransch. Vi kan marknadsföring och teknik. Tillsammans gör vi en professionell hemsida som presenterar ditt företag, dina produkter och tjänster på ett säljande sätt.

Från start till mål, och efter det

Vi hjälper dig från din första idé till att hemsidan är lanserad. Och sedan fortsätter vi att hjälpa dig så mycket du vill. Supporten sköter vi från vårt huvudkontor i Småland där även utvecklingen finns och där alla beslut tas. Det gör att vi kan lova dig en kunnig och personlig support med korta beslutsvägar.

Vi fixar allt

Vårt fokus är att bygga en riktigt bra hemsida åt dig, sköta allt tekniskt och ge dig riktigt bra support nu och framåt. Behöver du hjälp med texter, översättningar eller fotografering har vi flera nära samarbetspartners i olika prisnivåer som vi kan anlita åt dig. Se oss som spindeln i nätet som ser till att allt blir gjort på ett bra sätt.

Sökmotoroptimering

Hemsidorna vi tillverkar har ett avancerat upplägg för att fungera bra i sökmotorer. Eftersom vi själva använder våra hemsidor i många fall där det är viktigt att sidan kommer högt upp i Google ligger det i vårt egna intresse att sökmotoroptimeringen är vässad till max. Läs mer om sökmotoroptimering på denna sida »

 

Kontakta oss för mer info

 

Hör av dig!

Det kan bli det bästa du gör idag.

 

  • Happy Småland AB

  • Dalhemsgatan 4

    333 30 Smålandsstenar

  • 0371-31900
  • Skicka e-post Kopiera e-postadress

Vi använder cookies. Läs mer »

 

Tack, jag förstår.