Spridning till andra hemsidor

Detta är en grymt smart funktion så därför vill vi lyfta fram den lite extra. 

 

Har du en hemsida från Happy Småland kan det innehåll du lägger in spridas till andra hemsidor, helt automatiskt. På så sätt får du mer uppmärksamhet och många fler besökare till din hemsida, utan att du behöver göra något.

 

Detta sker på flera olika sätt till exempel: 

  1. Din information, till exempel dina nyheter, läggs in i så kallade rss-feeds. Dessa plockas upp av nyhetsspindlar på internet och dina nyheter kan visas på olika nyhetssajter och även i Googles sökresultat.

  2. Här kommer det magiska som är unikt: Vi driver massor av egna hemsidor och portaler. En del av dem är ganska stora. Har du en hemsida från Happy Småland kan vi koppla ihop och "spegla" din information. Till exempel kan dina nyheter, platsannonser och blogginlägg speglas till våra andra hemsidor utan att du behöver göra något alls. 

Till vilka hemsidor kan mitt innehåll spridas?

Vi driver som sagt massor av olika hemsidor. Vissa av dem har många besökare och andra lite färre beroende på hur stor målgruppen är. Det tillkommer även nya hemsidor regelbundet.

 

Exempel: Finns ditt företag i Gnosjöregionen är det möjligt att spegla ut din information till den välbesökta sidan GnosjoRegion.se.

 

Kontakta oss så berättar vi mer.

 

Kontakta oss

 

Hör av dig!

Det kan bli det bästa du gör idag.

 

  • Happy Småland AB

  • Dalhemsgatan 4

    333 30 Smålandsstenar

  • 0371-31900
  • Skicka e-postKopiera e-postadress

Vi använder cookies. Läs mer »

 

Tack, jag förstår.