Vi har gått ihop med oss själva!

Vi har under många år haft två bolag i vår microkoncern - moderbolaget 0371 webb & reklam AB och dotterbolaget Happy Småland AB. Med åren har dessa bolag växt ihop. Av praktiska skäl har vi nu samlat all verksamhet under det glada namnet Happy Småland :-)

Om oss

Vi jobbar med digital marknadsföring. Till exempel bygger vi hemsidor till företag och ser till att de kommer högt upp i Google. Vi driver även många hemsidor och webbportaler i egen regi.

 

Våra kunder finns främst inom Sveriges gränser. Många håller till i Gnosjöregionen men vi har även en hel del större kunder utanför Småland. Där är det ofta sökmotoroptimering samt portaler som vi hjälper till med.

 

Eftersom vi håller till i Gnosjöregionen som är Sveriges mest industritäta region finns många av våra kunder inom tillverkningsindustrin. Denna härliga bransch har ofta nytta av att synas i Googles sökresultat och där kan vi bidra med lång och gedigen erfarenhet.

Det började 1997

Allting har en början och verksamheten i 0371 sattes igång 1997. Michael Åstmar är utbildad produktionstekniker vid Lunds universitet och har jobbat som servicetekniker i fler år. Men förutom det tekniska intresset har han alltid varit intresserad av musik. Michael har byggt egna högtalare sedan tidiga tonåren och i samband med att körkortet blev ett faktum började Michael bygga baslådor till bilar. Dunka-dunka ni vet :-)

 

Baslådorna blev så bra att hemelektronikbutiker så som OnOff och LjudCenter ville köpa dessa mullrande lådor och därför startade Michael 1997 den enskilda firman BassBox Sweden. Michael blev även såväl ljud- som installationsdomare i SASCA, Swedish Auto Sound Challenge Association.

 • 1997. Företaget startas som enskild firma. Namnet var BassBox Sweden och den huvudsakliga verksamheten var att tillverka högtalare och installera ljudanläggningar. Även marknadsföringsjobb åt företag i Gnosjöregionen fanns på repertoaren. Med tiden övergick verksamheten till att sälja och serva it-relaterade produkter samt att bygga hemsidor och göra trycksaker. Allt gjordes på kvällar och helger. Michael jobbade på it-bolag, reklambyråer och passade även på att läsa grafisk design och informationsteknik på högskola. Anderstorp, Markaryd, Malmö, Stockholm, Borås, Halmstad och Göteborg avverkades innan bopålarna slogs ner i Smålandsstenar.

 


 • 2006. Efter att ha samlat på sig erfarenhet och gedigen kunskap väljer Michael att satsa heltid på företaget som namnändras från BassBox Sweden till Reklambolaget 0371. Verksamheten är nu helt inriktad på reklam. Kontor hyrs i kontorshotell på Idrottsvägen i Smålandsstenar.
 • 2008. Den 1e september görs firman om till aktiebolag, personal anställs och firmanamnet justeras till 0371 webb & reklam AB.
 • 2009. Strax innan semestern går flyttlasset till större lokaler på Burserydsvägen 38, Smålandsstenar.

Happy Småland

 • 2011. Dotterbolaget Happy Småland AB ser dagens ljus.


 
 

 
 • 2014. Verksamheten i Butiksmässan köps och hemsidan Butiksinredning.se startas. 
 • 2016. Den traditionella reklambyråverksamheten med trycksaker, mässprodukter, skyltar och annat odigitalt minskas och fokus läggs på digital marknadsföring.
 • 2018. En helt ny och egenutvecklad teknisk plattform ser dagens ljus. Denna plattform ligger till grund för en mängd nya hemsidor. Vi använder plattformen för så väl egna som kunders hemsidor och digitala lösningar.

 

 • 2021. Varumärket Modulify registreras och används till den digitala plattform vi utvecklat under flera år.
 • 2021. 0371 och Happy har växt ihop och all verksamhet i moderbolaget 0371 webb & reklam AB och dotterbolaget Happy Småland AB samlas under namnet Happy Småland AB för att effektivisera administration och andra praktiska uppgifter.
 • 2022. Vi köper en egen fastighet, renoverar och flyttar dit. Den nya adressen är Dalhemsgatan 4. Självklart stannar vi i Smålandsstenar :-)

 

 

 • 2022. Nästa steg för att hjälpa bygden att locka folk att flytta hit (och stanna kvar) är att lansera lokala stadsportaler. Först ut är Gislaved.online som vi lanserade i maj 2022.

 

 • 2022. Vi vill dra vårt strå till stacken och hjälpa Gnosjöregionen att utvecklas. Därför startade vi i september 2022 en stadsportal för Värnamo som heter Värnamo.online.

 • 2023/2024. Nytt spännande projekt för tillverkningsindustrin lanseras.

 

Hör av dig!

Det kan bli det bästa du gör idag.

 

 • Happy Småland AB

 • Dalhemsgatan 4

  333 30 Smålandsstenar

 • 0371-31900
 • Skicka e-postKopiera e-postadress

Vi använder cookies. Läs mer »

 

Tack, jag förstår.